گزارش مخابرات استان در خصوص شهر تفرش در حال بررسی است
- 22 اسفند 1395 ساعت 15:06:31
- کد خبر : 988617095 | بازدید : 4238
به گزارش خبرنگار اجتماعی ندای تفرش، بحث برداشته شدن دکل ایرانسل از روی ساختمانی 3 طبقه مسکونی که این دکل در تیرماه امسال در این مکان نصب شده بود، بارها توسط مسئولین شهرستانی پیگیری شد. چراکه مسئولین بهداشتی و مردم معتقدند که امواج این دکل با توجه به فاصله بسیار کم با مناطق مسکونی، می تواند عامل ایجاد برخی از بیماریها باشد.
15 دیماه امسال، حسینی نماینده تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی خبر از موافقت وزیر ارتباطات در خصوص برداشته شدن این دکل داد، اما با گذشت بیش از 2 ماه از این، هنوز اجرایی نشده است.
امروز (22 اسفند) حسینی در گفتگو با ندای تفرش گفت: برداشته شدن این دکل به صورت خاص و مستقیم در دستور وزیر ارتباطات قرار گرفته است. همچنین وزیر ارتباطات طی مکاتبه با ایرانسل، دستور اقدام داده بودند و در نامه قید شده بود که آنتن از محل موجود به محل دیگری منتقل شود.
وی اظهار کرد: اما پس از ابلاغ این نامه به مخابرات استان مرکزی، اداره مخابرات استان، گزارشی 3 صفحه ای از اقدامات در حال انجام در حوزه اینترنت و رفع مشکل آنتن دهی در برخی نقاط به خصوص نقاط روستایی به ما فرستاده است.
نماینده تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: ما نیز در روزهای اخیر، این گزارش را جهت بررسی صحت و سقم به فرمانداری تفرش ارسال کرده ایم و منتظر جواب هستیم.
انتهای پیام/
گزارش تصویری




صدای شما
گردشگری
پربيننده ترين اخبار
- تصاویری قدیمی از سفر مقام معظم رهبری به تفرش
- رزمایش «الی بیت المقدس» در تفرش آغاز شد
- گل افشانی قبور شهدای تفرش
- خروش مردم تفرش علیه اغتشاشات
- دیدار با خانواده 2 شهید بسیجی تفرش
- بسیج تنها متعلق به جمهوری اسلامی نیست/راهبرد کشور در مق ...
- عصبانیت ایالات متحده از به هم ریختن سازماندهی آشوبگران ...
- برگزاری بیش از 50 عنوان برنامه در هفته بسیج تفرش
- راهپیمایی "میثاق با ولایت و دفاع از اقتدار و امنیت ملی ...
- چرا دولت روحانی تصمیم گرفت اینترنت را در کشور محدود کند ...