دانشجو نباید بخاطر منافع سیاسی و حزبی، آرمانگرایی را تعطیل کند
- 16 آذر 1395 ساعت 11:13:39
- کد خبر : 988616526 | بازدید : 1500
امید محترمی مسئول قرارگاه شهید باقری بسیج دانشجویی دانشگاه های استان مرکزی در گفتگو با خبرنگار سیاسی ندای تفرش روز 16 آذر را نماد مبارزه با استکبار دانست و گفت: این روز، نماد مبارزه با استکبار است و سه دانشجویی که در دانشگاه تهران در جلوی پای نیکسون آمریکایی قربانی شدند در حقیقت در برابر آمریکا ایستادند؛ اما در سال های اخیر برخی جریان های موجود در داخل کشور تلاش می کنند که روز دانشجو را به نحوی برگزار کنند که این برداشت شود که روز دانشجو یعنی روز پیوند با آمریکاست این درصورتی است که 16 آذر نماد عینی مرگ بر آمریکاست.
محترمی یا بیان این مطلب که سیاست جایش در دانشگاه است، اظهار کرد: اگر دانشگاه ها سیاسی نباشد که دیگر باید فاتحه ی دانشگاه را خواند؛ دانشجو در دانشگاه باید سیاسی باشد تا بتواند قدرت تحلیل پیدا کند و در مواجه شدن با شرایط مختلف، بهترین تصمیم را بگیرد؛ فریب جریان های مختلف را نخورد و بی تردید اگر دانشجو نتواند در برهه های حساس با اتکا به بینش سیاسی مناسب، تصمیم عقلانی را بگیرد دچار خسران می شود.
وی با بیان این مطلب که کار سیاسی در دانشگاه با سیاسی کاری متفاوت است، افزود: سیاسی کاری جایی در دانشگاهها نباید داشته باشد. سیاسی کاری یک آفتی بزرگ برای دانشگاه محسوب می شود و بی تردید بزرگترین ضربه ها را به رشد و گسترش علمی دانشگاه خواهد زد.
مسئول قرارگاه شهید باقری بسیج دانشجویی دانشگاه های استان مرکزی ادامه داد: از آنجایی که دانشگاه پیشانی جامعه محسوب می شود و هر گونه پیامی که از دانشگاه متبادر بشود در سطح جامعه به شدت تاثیر گذار خواهد بود، لذا همواره احزاب و جریان های سیاسی چشم طمع خاصی به دانشگاه داشته اند و درصدد بودند از هر مسیری که امکان دارد با اتکا به سیاسی کاری، راه نفوذ خود را به دانشگاه باز کنند تا از این طریق بتوانند مطامع سیاسی خود را پیگیری کنند.
محترمی یادآور شد: متاسفانه در دانشگاه های استان مرکزی، همین اعمال نظرها و سیاسی کاری های ضربات سنگینی را به دانشگاه وارد کرده است؛ دانشگاه های آزاد در سطح استان مرکزی که بیش از 50 درصد دانشجویان استان را در خود جای داده اند، اسیر و تابع نظرات برخی از جریانات سیاسی شده اند و در این دانشگاه به واسطه ی اعمال نظرات این جریانات، موضوعی تحت عنوان آزاد اندیشی معنا ندارد.
وی با بیان این مطلب که دانشجو ذاتاً عدالت خواه است، گفت: جامعه همواره این احساس را داشته که قشر دانشگاهی می تواند صدای رسای ملت باشند؛ بنابراین یکی از رسالت های اصلی جنبش دانشجویی حرکت به سمت پیگیری مطالبات مردمی است و بی تردید اتکای جنبش دانشجویی بر این ظرفیت می تواند زمینه های ظهور و بروز گسترده ی صدای عدالت خواهی دانشجویان را فراهم کند.
مسئول قرارگاه شهید باقری بسیج دانشجویی دانشگاه های استان مرکزی به کرسیهای آزاد اندیشی اشاره و بیان کرد: کرسی های آزاد اندیشی یکی از اساس ترین عرصه هایی بود که رهبر معظم انقلاب تحت عنوان یک فرصت مناسب در اختیار دانشگاه ها قرار داد؛ اما متاسفانه از آنجا که اولویت بندی های مناسبی چه از سوی مسئولان و چه از سوی تشکل های دانشجویی برای پیگیری برای این کرسی ها صورت نگرفته، لذا کرسی های تحت عنوان آزاداندیشی تاکنون نتوانسته است جایگاه حقیقی خود را در بین دانشجویان به درستی پیدا کند.
محترمی با تاکید بر اینکه دانشگاه نباید پادگان احزاب سیاسی بشود، تصریح کرد: به طور کلی در باب فعالیت های سیاسی در دانشگاه ها باید گفت که تا زمانی که پای احزاب در دانشگاه باز باشد و جریان های خاص سیاسی بخواهند با ابزار قرار دادن دانشجویان به مطامع شخصی خود برسند و دانشگاه را عروسک خیمه شب بازی خود بکنند بی تردید دانشگاه برای این نوع نگرش هزینه خواهد داد.
وی خاطر نشان کرد: دانشگاه یعنی محل جوشش علم و آرمانگرایی و دانشگاه و دانشجو تا وقتی زنده است که آرمانگرا باشد و امان از روزی که به واسطه ی منافع سیاسی و حزبی مرگ آرمان گرایی در دانشگاه رقم بخورد.
انتهای پیام/
گزارش تصویری




صدای شما
گردشگری
پربيننده ترين اخبار
- منتظر اعلام نظر سازمان بازرسی در خصوص پرونده های شهردار ...
- مکتبی از جنس عشق به اهل بیت، ولایتمداری و فداکاری برای ...
- پاسخ کوبنده مردم در 9 دی ماه 88 به فتنه گران داخلی و خا ...
- تشییع ۷ شهید گمنام در استان مرکزی
- دستگیری ۵ نفر از تبلیغ كنندگان سایت های شرط بندی و قمار ...
- اعضای هیئت عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و ...
- رونمایی از فرمول جدید شورای رقابت برای قیمت گذاری خودرو
- بیش از 97 درصد از جمعیت شهرستان تفرش باسواد هستند/استقب ...
- آغاز مرحله انسانی آزمایش واکسن ایرانی کرونا با تزریق به ...
- رفتار آمریکا در دادن واکسن رایگان با توجه به خصومت ۴۰ س ...